Ervaring cliënten

Reactie op metamorfose massage:

Wilde je even laten weten dat de afgelopen behandeling wonderen heeft verricht! Heb veel meer energie, ben meer bij mezelf en heb meer inspiratie!

Klacht: hernia

Gedurende 8 weken ben ik onder behandeling geweest van herniaklachten in de onderrug, uitstralend naar de bil, been en voet. Naast de reguliere fysiotherapie heb ik gekozen voor voetreflexologie bij Anne-Miek van Citters. Ik ben zeer tevreden over haar begeleiding, die meer was dan alleen behandelen. De fysieke behandeling in combinatie met de rust en de persoonlijke aandacht hebben mij goed gedaan en inmiddels ben ik van mijn hernia hersteld.

Klacht: Spastische darm (PDS)

De huisarts had mij de diagnose PDS gegeven, dag en nacht pijn in mijn buik en opgeblazen gevoel.  Ik ben begonnen met de voetreflexmassage en tijdens de eerste twee behandelingen voelde ik dat mijn lichaam heftig op bepaalde punten reageerde. Twee weken na de eerste behandelingen realiseerde ik mij dat ik voor het eerst sinds maanden een dag géén pijn had. Tijdens de volgende behandelingen merkte ik dat de reactie van mijn lichaam steeds minder heftig was en de pijnklachten in de loop van de weken steeds verder afnamen. Ook nadat de behandelingen zijn gestopt heb ik bijna geen pijnklachten meer.

Klacht: jicht in de 3e teen

Al een jaar veel last van jicht in mijn 3e teen, maar na 5 behandelingen heeft zelfs mijn jicht teen het opgegeven door jouw behandeling. Ik moet er zelf verder aan werken door meer te drinken (water). Bedankt voor alle goede zorg, mijn andere klachten zijn ook zo goed als weg.

Klacht: Tinnitus

De behandelingen, de ontspanning en de adviezen van Anne-Miek maakten dat ik mijn Tinnitus in een ander daglicht ging zien. Ook ben ik overtuigd dat de voetreflex behandeling de Tinnitus verzachtte, de Tinnitus is beheersbaar geworden en ik moet er op deze manier mee leren leven en dat is zo best te doen.