Emotionele klachten

Tijdens jouw eerste afspraak bij ‘Zorg voor zorgverleners’ staan de reden van jouw komst en jouw medische voorgeschiedenis centraal.  Afhankelijk van de klacht zal meestal een cyclus van ongeveer 6 behandelingen worden geadviseerd.

Het is lastig om aan te geven welke specifieke gebeurtenissen of prikkels uit jouw omgeving bij jou aanleiding geven tot emotionele disbalans.  Als bewuste- of onbewuste emoties onderdrukt worden, zeer intens zijn of lange tijd duren dan kunnen zij lichamelijke klachten tot gevolg hebben. Onderstaande behandeling, zoals onderwezen tijdens mijn HBO-opleiding, kan dan verlichting van de klachten brengen.

Metamorfose massageemotionele

De metamorfose massage helpt met het herstellen van de verbinding tussen lichaam en geest door een zachte herhalende aanraking van de reflexzone van de  wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. Het gaat hier om de innerlijke verandering op gebied van bewustwording,  waardoor de voeten blokkades (bevroren energie) los kunnen laten en de handen ervoor zorgen dat de vrijgekomen energie gebruikt wordt (handelen). Het hoofd zorgt er voor dat u zich bewust wordt van de verandering. Deze massage kan tevens helpen als er bij ADHD of ADD meer behoefte is aan innerlijke rust.

Alle behandelingen zijn aanvullend op reguliere behandelingen. In voorkomende gevallen verwijs ik door naar een arts of andere therapeut. Contra indicaties: hartklachten, trombose, spataderen, (hoge) koorts en besmettelijke ziekten.